JACKIE'S BAGELBAR

JACKIE'S BAGELBAR Jackie's Bagelbar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 30 beoordelingen
5 okt 2020 om 11:41 Bagels were great - cookies were not so good :(
24 jun 2020 om 2:02 1 vd 2 bagels was totaal een andere dan besteld. Prijs ad dure kant
5 mrt 2020 om 16:33 Zeer lekker en snelle bezorging. Aan de dure kant maar was het waard !
21 feb 2020 om 13:39 I had ended up with wrong adress in app and they happily gave delivery guy new adres an delivery guy came no problem. Only 4 stars on food as asked for no tomatoes as allergic and came with so i couldnt eat one of bagels
28 jan 2020 om 14:12 Eten was koud
7 jan 2020 om 20:09 Snelle bezorging en het eten was enorm lekker!!! Hier ga ik vaker bestellen, jammer genoeg wel way duur maar jha
28 sep 2019 om 15:57 Delivery took extremely long.
22 aug 2019 om 14:45 Heel lekker. Maar heeft waanzinnig lang geduurd. Veel te lang.
3 jul 2019 om 16:06 Heerlijk en verzorgd
21 jun 2019 om 16:40 Zeer lekkere bagel, ik had Salty Amsterdam besteld wel duur voor 1 bagel. Zeer snelle levering, zelfs een kwartier te vroeg, zeer vriendelijke bezorger. Besteld rond de middag.
6 jun 2019 om 20:17 Het broodje was verbrand en er was niet rekening gehouden met de opmerking die ik er had bijgeschreven. Lange levertijd.
25 apr 2019 om 18:26 Eten was echt lekker en ga ik nog bestellen ma den grootsten boer van ne bezorger ! Als ge in een bar moet bestellen dan moede geen spel van maken dat er achteraan ne hond zit .